PU vloeren Tongeren

Op zoek naar een professionele PU vloer? All Flooring System - gespecialiseerd in gietvloeren - plaats deze met plezier binnen jouw privé woning, bureau, toonzaal of andere, in Tongeren. Graag meer informatie ontvangen? Aarzel niet en contacteer ons!

✆ 03 337 26 08Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat is een PU vloer?

Een PU vloer (polyurethaan vloer) is een taai-elastische gietvloer. De vloeibare hars wordt na uitdroging hard maar tegelijk flexibel. Een naadloos vloersysteem met een dikte van 2 à 3 mm. Een PU vloer kan dus bijna op elke ondergrond aangebracht worden.

Een mooi en strak design dat comfort biedt. Zo is hij namelijk combineerbaar met vloerverwarming en zeer gemakkelijk in onderhoud. Bovendien heeft hij de eigenschap om het geluid te dempen, ideaal voor verdiepingen. Zo zie je hem vaak wel liggen binnen privé woningen, burelen, winkels, showrooms of toonzalen. PU vloeren zijn minder geschikt voor industiële activiteiten waar de chemische en mechanische resistentie een stuk lager is en ze minder hard zijn.

Daarnaast zijn PU vloeren beschikbaar in alle mogelijke kleuren, met met een matte of glanzende afwerking, glad of met structuur. Zo kan er onder andere gekozen worden voor een toplaag in orange peel (appelsienhuid), die krassen en beschadigingen beter kan weerstaan. Niettemin is een PU vloer ideaal voor personen met een allergie aan huisstofmijten.

✆ 03 337 26 08Gratis offerte ontvangen

Voordelen van PU vloeren

We sommen enkele pluspunten van een PU vloer nogmaals kort voor je op:

  • Moderne strakke look
  • Naadloos vloersysteem
  • Duurzame en elastiche vloer
  • Combineerbaar met vloerverwarming
  • Makkelijk in onderhoud
  • Mogelijk in alle kleuren met matte of blinkende afwerking
  • Betonlook is mogelijk
  • Ideaal voor personen met een allergie aan huisstofmijten

Voor en na het plaatsen van een PU vloer

In maart plaatsten we een PU vloer voor een badkamer met douchewanden. Bekijk hier voor en na beelden van het resultaat.

Voor het plaatsen van een PU vloer:

PU vloeren Tongeren door All Flooring System.

Na het plaatsen van een PU vloer:

PU vloeren Tongeren door All Flooring System.

PU vloeren Tongeren

Je bent volledig overtuigd van de voordelen van een PU vloersysteem, maar twijfelt over de afwerking en kleur. Kies je voor een mat of blinkende vloer? Glad of met structuur? Met of zonder orange peel? En dan nog een keuze maken uit het groot kleurenaanbod ...

Geen paniek! Laat je inspireren door onze realisaties of contacteer ons. Wij bespreken graag met jou je toekomstige PU vloer.

Wij plaatsen alle soorten vloeren!

All Flooring System is gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende types gietvloeren in Tongeren. Zo plaatsen we naast PU vloeren ook volgende vloeren: acrylaatvloeren, epoxyvloeren, cement gebonden vloeren, troffelvloeren of vloercoatings.

Onze werkwijze?

Van voorbereiding tot afwerking. All Flooring System zorgt steeds voor het optimale resultaat van jouw PU vloer in Tongeren! Om een optimaal resultaat te bekomen, is het van groot belang dat de ondergrond goed is voorbereid. Alle voorbereidingen worden door het team van All Flooring System uitgevoerd onze eigen machines.

Stofvrij kogelstralen? Stofarm diamantschuren? Frezen? Geen probleem, wij doen het allemaal! Op die manier worden al onze PU vloeren, of andere soort vloeren, van voorbereiding tot eindresultaat uitgevoerd door ons. Natuurlijk is het ook mogelijk om de voorbereidende werken zonder ons te laten uitvoeren. Wij gaan dan gewoon meteen aan de slag met het plaatsen van jouw PU vloer, in Tongeren of een andere stad in België.

PU vloeren Tongeren door All Flooring System.

Wie is All Flooring System?

Jouw zoektocht naar "PU vloeren Tongeren" stopt hier! All Flooring System is gespecialiseerd in het plaatsen PU vloeren, maar ook andere soorten gietvloeren. Dankzij ons professioneel team en materiaal kunnen alle vloeren van voorbereiding tot eindresultaat door ons uitgevoerd worden. Op die manier kunnen we steeds garanderen op een optimaal resultaat.

Het voordeel van een gietvloer? Naast de sterkte en duurzaamheid is de uithardingstijd zeer snel waardoor het productie- en tijdverlies tot een minimum beperkt wordt! MMA-acrylaatvloeren bijvoorbeeld zijn reeds 1 à 2 uur na aanleg beloop-, berijd- en belastbaar. Bovendien kunnen deze vloertypes geplaatst worden in de meest uiteenlopende omstandigheden (tot -25°C), en zijn ze uiterst chemisch resistent tegen de meest uiteenlopende producten. Daarnaast is er voor iedere specifieke situatie, een aangepaste primer, vloersysteem en een aangepaste sealer/verzegeling voorhanden.

Wij plaatsen met plezier jouw vloeren in Tongeren of een andere stad in België.

Ontdek onze werken via sociale media!

Op Facebook en Instagram durven wij wel eens onze meest recente werken te delen. Dit vaak via voor en na beelden tijdens het plaatsen van o.a PU vloeren. Op die manier proberen we transparant te zijn, maar willen we ook mensen inspireren. Want onze werken mogen gezien worden. Toch keuzestress of wens je meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet ons te contacteren.

PU vloeren Tongeren

Volg ons ook op: LinkedIn, YouTube, Twitter of Pinterest.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x