Troffelvloeren Roeselare

Troffelvloer of mortelvloer laten plaatsen? All Flooring System - gespecialiseerd in gietvloeren - plaats deze met plezier in Roeselare. Ontdek meer informatie op deze pagina of neem nu contact op!

✆ 03 337 26 08Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat is een troffelvloer?

Een troffelvloer, mortelvloer of PMMA vloer is een zeer sterke gietvloer waarbij het gekleurd quartszand rechtstreeks gemend wordt in de epoxyhars. Deze menging wordt ambachtelijk met de hand getrokken, hierbij kom je tot een mooi gesloten oppervlak. De kans op een slagbeweging in de vloer is reëel.

Troffelvloeren worden verzegeld met een toplaag, mat of satijn glans voor een gladde afwerking. Daarnaast is een troffel- of mortelvloer meer geschikt voor kleinere oppervlakten, maar is mogelijk met vloerverwarming, is minder krasgevoelig en heeft ook een industriële look. Bovendien is het geschikt voor zware industriële belastingen!

✆ 03 337 26 08Gratis offerte ontvangen

Voordelen van troffelvloeren

We sommen enkele pluspunten van een troffelvloer kort voor je op:

  • Minder krasgevoelig
  • Industriële look
  • Mooi gesloten oppervlakte
  • Gladde afwerking (mat of satijn glans)
  • Mogelijk met vloerverwarming
  • Geschikt voor kleinere oppervlakten
  • Geschikt voor zware industriële belastingen

Ik wil een troffelvloer laten plaatsen in Roeselare!

Voor en na het plaatsen van een troffelvloer

Bekijk hier voor en na beelden van een recente realisatie: het plaatsen van een PMMA vloer of troffelvloer.

Voor het plaatsen van een troffelvloer
Troffelvloeren Roeselare door All Flooring System.

Na het plaatsen van een troffelvloer
Troffelvloeren Roeselare door All Flooring System.

Troffelvloeren Roeselare

Je bent helemaal overtuigd van de voordelen van een PMMA vloer of mortelvloer, maar twijfelt over de afwerking. Graag een satijn glans of matte afwerking? Geen paniek! Laat je inspireren door onze realisaties of neem contact op met ons. All Flooring System bespreekt graag met jou je toekomstige troffelvloer.

Bekijk onze realisaties

Wij plaatsen alle soorten vloeren!

All Flooring System is gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende types gietvloeren in Roeselare. Zo plaatsen we naast mortelvloeren of troffelvloeren ook volgende vloeren: acrylaatvloeren, epoxyvloeren, cement gebonden vloeren, PU vloeren of vloercoatings.

Onze werkwijze?

Van voorbereiding tot afwerking. All Flooring System zorgt steeds voor een professionele oplevering van jouw PMMA vloer of troffelvloer in Roeselare! Om een professionele oplevering te bekomen, is het van groot belang dat de ondergrond goed is voorbereid. Alle voorbereidingen worden door het All Flooring System team uitgevoerd met onze eigen machines.

Stofarm diamantschuren? Stofvrij kogelstralen? Frezen? Geen probleem, we doen het allemaal! Op die manier worden al onze PMMA vloeren, of andere soort vloeren, van voorbereiding tot eindresultaat uitgevoerd door ons. Natuurlijk is het ook mogelijk om de voorbereidende werken zonder ons te laten uitvoeren. Wij gaan dan gewoon meteen aan de slag met het plaatsen van jouw troffelvloer, in Roeselare of een andere stad in België.

Troffelvloeren Roeselare door All Flooring System.

Wie is All Flooring System?

Jouw zoektocht naar "troffelvloeren Roeselare" stopt hier! All Flooring System is gespecialiseerd in het plaatsen troffelvloeren, maar ook andere soorten gietvloeren. Dankzij ons professioneel team en materiaal kunnen alle vloeren van voorbereiding tot eindresultaat door ons uitgevoerd worden. Op die manier kunnen we steeds garanderen op een optimaal resultaat.

Het voordeel van een gietvloer? Naast de sterkte en duurzaamheid is de uithardingstijd zeer snel waardoor het productie- en tijdverlies tot een minimum beperkt wordt! MMA-acrylaatvloeren bijvoorbeeld zijn reeds 1 à 2 uur na aanleg beloop-, berijd- en belastbaar. Bovendien kunnen deze vloertypes geplaatst worden in de meest uiteenlopende omstandigheden (tot -25°C), en zijn ze uiterst chemisch resistent tegen de meest uiteenlopende producten. Daarnaast is er voor iedere specifieke situatie, een aangepaste primer, vloersysteem en een aangepaste sealer/verzegeling voorhanden.

Wij plaatsen met plezier jouw vloeren in Roeselare of een andere stad in België.

Ontdek onze werken via sociale media!

Op Facebook en Instagram durven wij wel eens onze meest recente werken te delen. Dit vaak via voor en na beelden tijdens het plaatsen van o.a troffelvloeren. Op die manier proberen we transparant te zijn, maar willen we ook mensen inspireren. Want onze werken mogen gezien worden. Toch keuzestress of wens je meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet ons te contacteren.

Troffelvloeren Roeselare

Volg ons ook op: LinkedIn, YouTube, Twitter of Pinterest.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x